Open uitsluitend op reservering

Algemene voorwaarden

Bij aanmelding van een kookworkshop Bij Dinja, ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden zoals hieronder vermeldt.

Aanmelding

Je kunt je inschrijven door middel van het contactformulier op onze website of via telefonische reservering. Je reservering is definitief als wij je contactgegevens hebben mogen ontvangen (naam, telefoonnummer en e-mailadres). Daarna sturen wij je een bevestigingsemail en is je boeking definitief. Een aanmelding voor een workshop is onder voorbehoud van deelname van minimaal 6 personen en maximaal 8 personen. Wij bevestigen uw aanmelding uiterlijk binnen drie werkdagen. Schrijft u zich in voor onze kookliefhebbers avond, waarbij u individueel of met meerdere personen in een groep met andere deelnemers een avond gaat koken. Dan krijgt u uiterlijk 1 week van te voren bericht of er voldoende deelname is en de workshop daadwerkelijk doorgaat.

Annulering

Normaal gesproken vinden reserveringen ruim van tevoren plaats. Het is zeer moeilijk om op korte termijn vervanging te vinden voor annuleringen.
Daarom zijn wij genoodzaakt om onze voorwaarden strikt te hanteren. Indien je wilt annuleren, gelden de volgende regels:
• Binnen 7 dagen voor aanvang van de kookworkshop, wordt 25 % van het totale bedrag wordt in rekening gebracht.
• Binnen 3 dagen voor aanvang van de kookworkshop: 50 % van het totale bedrag wordt in rekening gebracht.
• Bij afmelding van deelnemers worden de totale kosten berekent op deelname van minimaal 6 deelnemers.

Betaling

Bij Dinja heeft u geen mogelijkheid tot betaling via de pinn. Contante betaling is mogelijk en indien gewenst sturen wij een betaalverzoek per telefoon.
Heeft u vooruit betaald en mocht de workshop niet doorgaan dan storten wij je betaling binnen een week na de geplande datum retour.
Zakelijke gasten kunnen betalen op rekening.

Wij hebben schorten te leen. Bij een all-in arrangement is het menu, bier, frisdranken, huiswijnen, koffie en thee inbegrepen.
Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.