Mijn naam is Dinja Bleumink en ik ben al van kleins af aan dol op koken en alles wat daar verder mee te maken heeft.
Na mijn afgeronde opleiding tot Restaurantkok heb ik ook diverse cursussen gevolgd zoals Leermeester en Sociale Hygiëne.Ik heb mijn uitgebreide kokservaring opgedaan in verschillende restaurants in de Achterhoek en Twente van eetcafé tot sterrenzaak.
Ik ben ook een aantal jaren demonstratiekok geweest bij een Horecagroothandel.
Vanuit deze baan ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan om bij mij thuis kookworkshops te gaan geven aan mensen die van een gezellige avond uit willen genieten. Vandaar de naam “Bij Dinja”
Inmiddels werk ik met veel plezier in een mooie kook-en kadowinkel.
Mijn kookervaring wil ik overbrengen in de workshops zodat anderen ook mijn passie kunnen delen.Het mooiste aan het koksvak vind ik het samen bereiden van mooie en lekkere gerechten, met een pure smaak en oog voor detail, maar zonder teveel toeters en bellen! De klassieke Franse keuken heeft mijn voorkeur en vanuit daar maak ik ook zelf mijn bouillons, broden, sauzen, dressings e.d. voor de workshops. Daarnaast vind ik de Italiaanse, Japanse, Spaanse keuken en Patisserie heel erg interessant.