Open uitsluitend op reservering

Over Dinja

Professionele Kok

Wie is Dinja?

Ik ben Dinja Bleumink, 37 jaar jong en ik heb 4 grote passies in mijn leven. Dit zijn mijn partner, zoon, dochter en koken. Ik kan écht genieten van lekker eten, fijn gezelschap,  een relaxte sfeer, mooie wijnen, een goed gedekte tafel en bijv. het verhaal achter een gerecht. Alles wat aan eten gerelateerd is, heeft mijn interesse. Ook tijdens mijn vakanties zoek ik het culinaire op.

Een aantal jaren geleden werd ik gevraagd om een mannenkookclub te begeleiden. Daar heb ik ja op gezegd en nog geen moment spijt van gehad. Want hierdoor is het idee ontstaan om een kookstudio aan huis te beginnen. Blijkbaar doe ik het goed, want ze willen nog steeds een avond met mij in de keuken staan. Inmiddels heb ik deze vaste kookclub al meer dan 10 jaar en nog steeds kijk ik weer uit naar de volgende kookavond. 

Na mijn afgeronde opleiding tot Restaurantkok heb ik ook diverse cursussen gevolgd zoals Leermeester en Sociale Hygiëne. Ik heb mijn uitgebreide kokservaring opgedaan in verschillende restaurants in de Achterhoek en Twente van bistro tot sterrenzaak.

Demonstratie- en chefkok op locatie

Zoekt u een chefkok die bij u aan huis, bedrijf of op locatie uw gasten een heerlijke proeverij, verrassende hapjes of geheel compleet menu verzorgd? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb jaren ervaring opgedaan als demonstratiekok en chefkok bij verschillende gerenommeerde restaurants. Vertel me uw wensen of laat u door mij informeren over de mogelijkheden.

Dinja Bleumink

Kookprofessional, Chefkok en Gastvrouw

Dinja ontvangt u hartelijk in haar keuken en huiskamerrestaurant.

Mark Janssen

Dinja's partner, whiskyliefhebber en gastheer

Mark ontvangt samen met Dinja de grotere groepen