Open uitsluitend op reservering

Menusuggesties

Hieronder heb ik twee Menusuggesties gezet die een voorbeeld kunnen zijn voor workshops met een bepaald thema.

 

 Spaans Tapas Menu:

Aardappeltortilla, Gazpacho, kip met citroen en knoflook, vijgen met geitenkaas en Serranoham, polenta met tomatenchutney, mosselen met kruiden, ui en knoflook, chorizo met tomaten-groentesaus en dit alles  aangevuld met brood, tapenades, Spaanse kaas en worst, zongedroogde tomaatjes.

Menu voor beginners:

Scholrolletje op bietencarpaccio met frisse salade en pestodressing.
*
Varkenshaasmedaillons omwikkels met spek op een stampotje van rucola en mosterd met daarbij een saus van brie.
*
Gebraden ananas met butterscotschsaus en zelfgemaakt vanille ijs.

U kunt zelf aangeven wat u graag zou willen maken. Zijn er bijvoorbeeld veel visliefhebbers in de groep ? Dan maak ik een menu met vis. Of zijn er andere producten waar u graag mee zou willen werken, laat het mij weten,  ik pas het menu hierop aan.

Of u nu een beginnende kok bent  die graag wat meer zou willen weten en leren of u bent een ervaren kooktalent die voor de gezelligheid komt. Iedereen is van harte welkom! Gezelligheid, ongedwongen sfeer met verse producten zijn dé ingrediënten voor een smaakvolle middag of avond.

U kunt uiteenlopende thema’s kiezen, zoals hierboven maar natuurlijk is er meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals:  Sushi maken, bonbons maken, Vegetarisch, Wild of Heerlijk Hollands en ook de menu’s naar het seizoen niet te vergeten! Maar ook basistechnieken zoals het maken van soepen en sauzen, dressings, salades en de snijtechnieken is een goed thema voor een workshop. Ik werk