Open uitsluitend op reservering

Kookworkshops

Koken bij Dinja is meer dan koken...

Een gezellige avond uit!

Kookavonden voor gezelschappen voor 8 tot en met 12 personen. Een bijzondere en gezellige avond uit als invulling voor een vrijgezellendag, verjaardagsfeest, broers-of zussendag of de hele familie. Maar ook als een activiteit voor de vrienden- of vriendinnenclub of samen met buren of bekenden. Ook zakelijk gezien is koken Bij Dinja een bijzondere teambuilding activiteit, informeel relatiebeheer of prima als invulling voor een klein personeelsfeest of het jaarlijkse kerstdiner of de kerstborrel. Doordat u bij ons thuis bent, verlaag ik de drempel door in een huiselijke sfeer samen te gaan koken.

4 gangen seizoensmenu

4 gangen seizoensmenu.

Deze workshop is inclusief een aperitief, amuse, recepturen, gebruik van kookschort, alle consumpties en koffie of thee met lekkernijen als afsluiting.

Herfst Menu: (voorbeeld)

· Aperitief met amuse: Roggebrood met gerookte zalm en salade van appel, crème fraîche en bieslook.

· Frisse salade met gebakken duivenborst en verse vijg met een compote van boerenjongens en vanille.

· Paddenstoelenbouillon met truffel-kruidenroom.

· Gebakken hertenbiefstuk met grove hutspot met 5-spices en hertengoulash in donker bier gegaard.

· Warme bananenpudding met caramelsaus en specerijenparfait.

· Afsluiten met koffie of thee met breekchocolade, hazelnotentruffel en koffie-of theelikeur.

Thema menu

Spaans, Italiaans, Klassiek Frans of Sushi.

Workshop naar keuze of volledig op maat.
Menu is inclusief een aperitief, amuse, recepturen, gebruik van kookschort, alle consumpties en koffie of thee met lekkernijen als afsluiting.

Italiaans Menu: (voorbeeld)

· Aperitief met Antipasti: Geroosterde vijgen met gedroogde ham en balsamicosiroop.

· Vitello Tonato. (Dungesneden kalfsmuis met tonijnsaus, kappertjes en rode ui)

· Gegrilde zalmfilet met risotto met groene groenten, zelfgemaakte pesto en Parmezaanse kaas.

· Ricottataart met Limoncellogelei en citroensorbetijs.

· Afsluiten met koffie of thee met chocoladesalami, espressocake met mascarpone en yoghurtpanna cotta met rood fruit.

Een kookworkshop bij Dinja!

U wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk aperitief. Daarna start de kookworkshop en krijgt u uitleg over het bereiden van het door u gekozen menu. U gaat in kleinere groepjes van 2 à 3 personen aan de slag met het gerecht naar keuze. Elke groep bereidt onder deskundige begeleiding een onderdeel van het menu, dit duurt circa 1,5 tot 2 uur.
Als alle menu-onderdelen klaar zijn, gaat u met zijn allen aan de mooie gedekte tafel en kunt u gaan genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn. De groep die het desbetreffende gerecht bereid heeft, maakt samen met Dinja de borden op en serveren deze vervolgens ook uit.  Zo komt iedereen aan de beurt. In totaal duurt een kookworkshop circa 4 uur.

Open workshop kookliefhebbers

Vind je het leuk om samen met andere kookliefhebbers een avond te gaan koken en hierbij nieuwe mensen te ontmoeten? Schrijf je dan in voor één van onze kookliefhebbers workshop avonden via het contactformulier. Kijk voor de betreffende data op onze evenementenkalender. De workshops vinden doorgang bij minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers

Dieetwensen

We kunnen rekening houden met specifieke dieetwensen. Of het nu gaat om een allergie of intolerantie, religieuze of persoonlijke voedingsgewoonten. Samen met u stel ik graag een menu samen waarbij elke deelnemer aan iedere gang kan deelnemen.

Verrassend anders

Bij Dinja mag het altijd anders. Naast de themamenu’s mag u ook zelf ideeën aandragen en mee bepalen wat er gekookt en geserveerd wordt. Neem contact op en we maken er iets lekkers van!

Recensies

Lokale producten

Uit de streek en van het seizoen

Als vanzelfsprekend werk ik in elke workshop met de lekkerste en altijd superverse ingrediënten. Ik ga voor mooie producten en selecteer uitsluitend op kwaliteit. Waar mogelijk werk ik met lokale leveranciers en kies ik voor groenten en fruit van het seizoen. Hierbij kunt u denken aan biologisch vlees, maar ook aan verse groenten of aardbeien direct van het land en natuurlijk kruiden uit mijn eigen tuin.