Open uitsluitend op reservering

De kookworkshops_oudesite

Om een goede impressie te krijgen voor wie de workshops bedoelt zijn, wat de prijzen zijn, wanneer en hoelang de workshop zijn en hoe een workshop eruit ziet, kunt u direct op deze links klikken of naar de betreffende pagina gaan.

Het voorjaar van is weer begonnen, daarom wil ik de aftrap van dit culinaire seizoen starten met dit spetterende
Lente Menu.

We beginnen met  een taartje van rode biet met jonge geitenkaas en tuinkers
met een sprankelende cocktail met vlierbloesemsiroop. (met of zonder alcolhol)

*
Frisse salade van witte asperges, gerookte kip, rucola en verse frambozen met een crème fraichedressing.
*
Gegrilde kalfsbiefstuk  “in ’t groen’ met zelfgemaakte pasta en zacht gegaarde tomaatjes.
*
Soepje van rood fruit met vanille en rode port met zelf gemaakt boerenyoghurtijs.
*
We sluiten af met koffie of thee met lekkernijen.

Wie wordt er nu niet enthousiast van zo’n menu?

Dus geef je op voor deze leuke en gezellige avond Bij Dinja!

Deze complete avond kost 50 euro per persoon ( inclusief alle drankjes, gebruik keukenschort en recepten)